No school today

Sitter i mitt rum med en klubba i munnen pallar inte äta ngt annat liksom. Jag har stannat hemma från skolan idag kände mig inte riktigt bra, något är fel känns det som. Jag missar så klart väldigt mycket idag, jag skulle gjort en teknik redovisning och matte prov, men jag antar att det kan vänta. Jag måste dock plugga tyska, har prov i morgon, får se hur det går. Nu ska jag nog lägga mig ner och titta på lite sex and the city avsnitt.
ciao

20091102

Vaknade kl 8 idag. Väldigt skönt att ha sovit ut nu, eftersom hela lovet har jag somnat kl 5 och vaknat 12. Skolan börjar om ca 2 timmar så jag har gott om tid på mig att göra min i ordning. Har inte så mycket mer att säga men hoppas på att det kan bli outfit bild idag.
tjo

tick tack

ph: jag
Klockan tickar, och tiden går i morgon är lovet slut. Jag ska ta på mig kläder och vandra till skolan, så uppiggande! Jag har börjat bli duktig på att blogga nu ju, två inlägg om dagen. tummen upp

Konsument kunskap

Min dag har tillbringats i mitt rum med min data och min mobil. Jag har suttit i säker 30 min och försökt få över bilder på extrafilm.se för att de ska kunna framkallas men det funkar ju såklart inte! Jag har gjort klart nästan hela mitt HK arbete. Men smart som jag ä har jag glömt min provplanering på tyska i skolan. Shit liksom men som tur är har jag cissi till min räddning hoppas jag. hehe. Om en halv timme är det Gossip Girl så då kommer jag ifrån min data lite.
ciao

RSS 2.0