TANKTOPP

Den härliga lov veckan som man längtat till hela tiden från och med att sommarlovet var slut har nu passerat. Det har gått så himla snabbt och jag har inte hunnit göra något! Det känns väldigt hemskt! Jag har umgåtts med ett fåtal kompisar, lovet började ju med att vi var i stan köpte ett antal grejer, bilder kommer väl någon gång,hehe.
Jag har varit dålig på att blogga så visst jag ska bli bättre med det. Ska skriva upp det som nyårs löfte. I kväll blir det mys med film hemma hos cissi, jag har gått utan smink hela dagen så jag pallar inte sminka mig.
Jag och morsan var i stan igår, jag beställde en iPhone inne på telia så jag hoppas kunna åka och hämta den någon gång i veckan.
Nu ska jag äta middag och sedan bär det av till C.
ciao

once you told me

ph1: lundlund.nu, ph2: lundlund.nu

Visst får men härliga sommar vibbar av bilderna, de utstrålar så mycket värme.
+++

Ordning och reda

pappas flannel shorta på. jeans cheap monday och uggs på det.
Jag har klippt mig! blev både bra och dåligt. Mest bra. Jag ska ta och göra mina läxor efter ett avsnitt av The Hills. Sen är jag fri. Igår stannade jag hemma, kände att de behövdes har slitit ut mig totalt. Jag är förkyld och har nu haft ont i huvudet nästan hela veckan. Äntligen har ikea öppnat så jag kan köpa mitt efterlängtade skrivbord.
Nu över till The Hills.
ciao

Haute Couture

- älskar denna bilden, det är så mycket styrka i den.



spets och jeans

ny spets tröja, från vila
jeans shortan hade jag på mig idag, från Ralph Lauren



dust it.

denna produkt är en dröm, håret får perfect volym!



Stil

- jag bara älskar den här outfiten.



STHLM

Ja gud veckan har rusat förbi, i fredags hade jag min födelsedag, jag kan säga det kändes inte som det! Men i alla fall så efter skolan drog hela familjen till stockholm där vi har bosatt oss på strand hotell hela helgen. Första kvällen blev det födelsedags middag på Halv Grek plus turk, verkligen god mat måste jag säga! När man fått känna på stockholms pulsen började man verkligen älska staden så som man ska. Jag har flyttat mig runt mellan söder, slussen, östermalm och kungsholmen. Jag måste säga att jag hade inte haft något emot att bo där. Jag också några bilder som jag kan bjuda på snart,  så håll utkik. Men nu har jag tänkt packa upp lite och titta på Mammas pojkar.
ciao

You and me

Rummet är upp och ner. Jag slängt ett ton saker känns det som. Livet rullar. 4 dagar till min födelsedag kom jag på precis haha. Beccy är på väg. Jag är riktigt allergisk. Ja det var väl det!
peace.

Älska livet

.
Livet är fan skönt att leva! Man möter motgångar men vad fan de går över de med. Gud måste haft en mening med att skapa oss eller hur? Motgångarna uppstår bara för att vi ska bli starkare.
Har varit ute och gått hela dagen med Rebecca! Väldigt trevligt. Diskutera våra planer till sommaren. Nu ska jag nog ta med mig mitt arsle hem till henne, antagligen blir det film. Vet inte om vi orkar kolla på matchen. Danmark kommer nog ändå vinna.
ciao

No No

Ändrade planer, det blir inget stan. Istället chillar jag i min säng med film. Lite senare får jag och rebecca resa på rövarna och dra oss till ica och köpa lite godis. Var nog lika bra det ändå. Jag får lyssna på min Spotify lista och bara te det lugnt. And enjoy my crib.
See you ciao.


SSSSSSSTTTTAAAANNN

Yes! Äntligen får jag komma in och shoppa lite! Jag har inte varit i stan på 1 månad! Jaja det ska bli mysigt i alla fall, blev bara jag och fia till slut. Har inte mycket mer att säga.
ciao

The Hills

Jag ska ta och glo på ett nytt The Hills avsnitt dock inte lika bra som förra sesogen. Men det är kul att följa dem ändå. Min favorit var Lauren och hon är inte med längre. Så nu blir det Audrina. Ja, sen måste jag ta en dusch.
Allt från mig idag.
ciao.


Summer smell

en ljus blandning, kofta mammas (banarepublik) jeans leggings gina tricot
halsband canal street NY.
Ljusa färger för att lysa upp dagen. Graderna mäter 11 grader och regn. Jag har börjat använda mina Uggs flitigt. Dock måste jag snart inprignera dem snart! I min hand håller jag en gymnasie guide jag fick i posten idag. Måste läsa igenom den. Dagen i sammafattning.
allt från mig
ciao

With a heart of gold

härlig bild
Har ganska brist på egen tagna bilder, så denna bilden får göra sitt.
Dagen har varit en av de värsta. Alla känner av det. Har övat till musiken men Rebecca. Haft prov i skolan och snart ska jag vandra bort till cissi och hämta min cykel jag haft där sedan i fredags. haha. Btw jag älskar Laurens Chanel väska!
nu pyser jag
ciao

kanel + smör

Jag har tyvärr lite problem med att ladda upp bilden i färg så det blev bara svart och vitt.

Helgen har varit toppen, mamma har bakat bullar, mums! Proppat i mig säker 10 st på en dag. Tillbaks till skolan inte lika toppen. Men man biter i hop och försöker klara av det. Snart ska jag över till Rebecca och plugga lite religion.
ciao

Bildbomb

låt dem tala för sin själva.

Long long time ago

bilden är tagen av sofia, en dag i september då det fortfarande var varmt. Redigerad av moi.
Om någon känner för att veta verkligheten, har vintern börjat smyga sig in. Det har regnat hela dagen och jag har använt min vinterjacka en gång. Jag har lyssnat på min spotify lista 24/7 tack för att spotify existerar!
peace ciao.

Kemi Kemi

Skola, hemma, skratt, sockerkaka, plugg
Jag och nu sitter man själv här och funderar. I morgon blir det Kemi förhör och det ska jag klara bra! Nu blir det idol nästa och sen lite mer plugg.
ciao

RSS 2.0